<<
Garage M

Fleet & business

De Fleet-wereld van Volkswagen

Een plaats voor beheerders van wagenparken, voor wie de kwaliteit en heel het verschil in twee woorden vervat zijn: producten en service. Allebei Volkswagen, natuurlijk!


Product

De legendarische kwaliteit van Volkswagen-voertuigen reikt heel wat verder dan esthetische of subjectieve beschouwingen: dankzij haar, hebben die voertuigen een van de laagste kilometerkosten op de markt.

De zeer scherp berekende onderhoudskosten, het zeer lage verbruik, de hoge inruilwaarde en de aan de fiscale wetgeving aangepaste motorisaties, zijn alle troeven die de kost van elke Volkswagen-firmawagen optimaliseren. Een niet te verwaarlozen voordeel, dat nog vergroot wordt door het sterke imago dat u aan het dynamisme van uw firma geeft, namelijk dat van een wereldberoemd merk.

Dienst

En dat is geen ijdel woord. Volkswagen heeft immers een van de grootste distributienetwerken ter wereld, zodat u gegarandeerd overal en in alle omstandigheden snel wordt geholpen.

Maar u beter bedienen, betekent ook u beter kennen. Doordat we trachten zelfs uw geringste behoeften als Fleet-klant te kennen, kan het Volkswagen-netwerk u een echte kwaliteitsservice verlenen. Een service die iedereen bij zijn naam noemt. En een in alle opzichten beproefde vakkundigheid, de waarborg voor een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Openingsuren

    Onthaal +32
    Assistance +32 (0)2 756.86.88
    Garage M Momenteel zijn we gesloten
    Bekijk onze openingsuren